Tibaldi
Tibaldi

Tibaldi Dolma Kalem For Bentley Mulsanne

Ürün Numarası : 248908
159.641, 12 TL
Uç Tipi
Medium

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Tibaldi tarafından, Bentley Mulsanne'ye ve Bentley markasının 90 yaşına ithafen dünyada yalnızca 90 adet üretilen bir dolma kalem.

1930’lardan günümüze ilk kez tamamen Bentley mühendisleri tarafından geliştirilen ve tasarlanan Bentley Mulsanne; lüksle birlikte hız ve güç tutkusunu vurguluyor. Adını uzun Le Mans 24 yarışlarındaki ünlü Mulsanne dönemecinden alan Mulsanne; teknolojiyi benzersiz tasarımı, iç mekan lüksü ve şıklığıyla harmanlıyor. Bentley Mulsanne’nin özenle tasarlanmış detayları Tibaldi Bentley Mulsanne kalem ile buluşturularak lüks kalem ve araba tutkunlarına şıklığı, hızı ve gücü ellerinde bulundurma keyfi sunuluyor.

Yazım gereçlerinde büyük deneyime sahip köklü İtalyan aile Tibaldi ile İngilizlerin lüks otomotiv devi Bentley’nin gelenekselliğini estetikle buluşturan Tibaldi Bentley Mulsanne dolma kalem, otomobilde yer alan tüm detaylara büyük özen gösterilerek tasarlandı. Tibaldi'nin CEO'su Giuseppe Aquila'nın söylediğine göre, bu olandışı kalemlerin geliştirilmesinde en çok zorlanılan nokta, bu üstün arabanın iç tasarımında yer alan parçalar kalitesinde bir ahşap işçiliği çıkarılmasıyıdı.

Tibaldi’nin patentli teknolojisiyle üretilen kalemin kapağında ve gövde kısmında Bentley Mulsanne’nin iç tasarımda kullanılan vavona, meşe ve ceviz ahşap kaplama malzemeleri, uç ile gövde yüzeyinde 18 ayar altın ve sterling gümüş kullanıldı. Çalıştırma butonundan esinlenerek kalem kapağının üst kısmında Bentley amblemine yer verildi. Kalemin tutuş kısmı ve kapakta yer alan tırtıklı doku, Bentley'nin bir klasik haline gelmiş vites kolunu andırması için kaleme işlendi.

Kalemin kapak boyutu ve kapak kapalıyken görülen gövdenin boyutunun birbirlerine oranı ise 1.618 olarak bize altın oranı vermektedir.

Limit sayısı: #49/90

Kalemin uzunluğu kapağı kapalı halde iken 14.5 cm kapağı açık halde ise 17 cm'dir.

Pompası ile birlikte satılmaktadır.

Medium uç kalınlığına sahiptir.

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER