Rotring
Rotring

Rotring 800 Plus Stylus + 0.5 Versatil Kalem Krom

Ürün Numarası : 297607
3.193, 00 TL

Ürün Kodu : 1900183

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Rotring 800 Plus Stylus + 0.5 Versatil Kalem Krom

Benzersiz "Çevir ve Bas" mekanizması
Tüm ek manşonunda ve uç kısmında benzersiz "Çevir ve Bas" mekanizması: cepte taşınabilirlik + dayanıklılık. Aracı çevirmeden kalemi geri çekin ve kopya kalemini kullanın. Her şey tek uçta.
Hassas uç çıkışı için rOtring'in pirinçten yapılmış mekanizması kullanılmaktadır. Sabit uç manşonu kırılmaları önler ve cetvel ile hassas bir şekilde gerçekleştireceğiniz çizimlerde sayfayı görüşünüzü etkilemez.
Hassas kopya kalemi ucu
Yüksek seviyede tutarlılık, kontrol ve hız için hassas kopya kalem ucu. Her açıda %100 etkili. Yumuşak ucu kolaylıkla kayar ve tüm uyumlu dokunmatik ekranlar ile uyumludur. Değiştirilebilir uç
Metalik gövde
Ağırlık ve hissiyat konusunda ideal dengeyi sağlayan tamamen metal gövde. Yazı yazarken veya çizim yaparken yorulmamanızı sağlayacak altıgen gövde.
Masalara konulduğunda aracın kaymasını engellemek için şekillendirilmiştir. Kaymaz metalden tırtıklı tutma alanı.
Tepede silgisi ve temizleme iğnesi mevcuttur.

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER

Zehra Genç

Herşey için çok teşekkür ederim . siparişimi 26/05/2015 - 17:46 da verdim ve aynı gün kargo yapıpı ertesi gün sabah 09:00 da kalem kargo ile teslim edildi. müşteri memnuniyetiniz ve kaliteli ticaret anlayışınız için çok teşekkür ederim.

27.05.2015