MINBAG
MINBAG

Minbag Bashaques Ballerina Tiles Laptop Çantası 559-02

Ürün Numarası : 339759
1.885, 75 TL

Ürün Kodu : 559-02

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Minbag Bashaques Ballerina Tiles Laptop Çantası 559-02

1.Kalite Suya Dayanıklı Suni DeriÖzel Tasarlanmış Dayanıklı Fermuar Süet İç AstarCihazınızı Korumak İçin 2mm İç Sünger Ayarlanabilir Omuz Askısı ve Taşıma Sapı

13″ inç Minbag laptop çantası Türkiye’de tasarlandı ve üretildi. tasarımlarımızda sanata ve sanatçıya saygı duyarak, sanatçılarımızla beraber tasarlayıp birinci sınıf malzemeler kullanılarak sağlığa ve çevreye zararlı olmayan hammaddelerle üretiyoruz. Çıkarılabilir omuz askısı vardır. Omuz askısı kullanmak istemeyenler de düşünülerek deri detaylı sap eklenmiştir.

BAŞAK CANKEŞ tasarımıdır.

Giyilebilir sanat alanında ünlenen BASGAQUES markası yavaş moda akımı anlayışı ile Başak CANKEŞ tarafından 2014 yılında kuruldu. 2020'de ilk kez milano moda haftasına katılan CANKEŞ Türkiyede de Türk kültürü ve modern sanatı birleştirerek bir çok giyilebilir sanat  koleksiyonu ve sunumu gerçekleştirmektedir.Tüm desenler yağlı boya tablolardan ürünlere aktarılmıştır.

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER