Faber Castell
Faber Castell

Faber Castell Pitt Çizim Kalemi Pastel 6lı 267116

Ürün Numarası : 332071
726, 50 TL

Ürün Kodu : 267116

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

2011’de 250. kuruluş yılını kutlayan Faber-Castell, kalem ve yazım gereçleri alanında bir dünya devi. Dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan ve her zaman kalite, yenilikçilik ve yaratıcılığın simgesi olan Faber-Castell’in dünyada 10 ülkeye yayılmış kendisine ait 14 üretim tesisi bulunuyor. Bunun yanısıra Faber-Castell’in 23 ülkede satış firması, 120’nin üzerinde ülkede distribütörü vardır. Firmanın dünya çapında çalışan sayısı ise 7000’in üzerinde.
Kaligrafi bir yazı yazma sanatı olduğuna göre bu sanatın en önemli unsurları yazı araç gereçleridir.  Özellikle kaligrafi kalemleri bu sanatta önemli bir yere sahiptir. Bütün sanat bu kalemler üzerine çalışmaktadır. Bu sebeple Faber-Castell kaligrafi kalem seti sınıfının en iyisi olarak yapacağınız çalışma ve eserlerde sizi mükemmel sonuçlar sunar.
Yapacağınız eserle damga vurmak istediğinizde Faber-Castell en büyük yardımcınız olacaktır. Faber-Castell kalitesi ve dayanıklılığı uzun yıllar kullanımız için tasarlanmıştır.
Ergonomik tasarımıyla elinizin kıvrımlarına hakim olarak eşsiz eserler ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.
Dayanıklı, ergonomik ve şık tasarımıyla Faber-Castell sanat kavramında size eşsiz bir deneyim sağlayacaktır.
Faber-Castell, gelenekle geleceği, deneyimle yenilikçiliği 250 yıldan fazladır başarıyla birleştiren bir dünya markası. Faber-Castell, sektöründe kalitesi ve devamlılığını kanıtlamış öncü bir marka olarak, önümüzdeki yıllarda da tüketicilerin yaşam boyu arkadaşı olmaya devam edecektir
Ürün Özellikleri
Pitt Artist Kaligrafi Set
Sanatçılar, mimarlar ve grafik tasarımcılar için mükemmel bir üründür
Solmaya dayanıklı,
Kuruduğunda kalıcı Hint Mürekkebi
Suya dayanıklı ve kalıcı
Dağılmaz
Hattat desenleri ile yazım ve çizim çalışmalarınız için ideal
Koyu renkler çok iyi kapatma özelliğine sahipken, açık renkler şeffaf olduğundan cilalama teknikleri için oldukça uygundur.
Pitt sanatçı kalemlerindeki mürekkep kağıtla temas ettiğinde hızla kurur. Böylece mürekkep dağılmaz ve üzerinde tekrar boyama yapılabilir.
Mürekkep kağıda yayılmadığından en ince çizgiler bile kusursuz ve belirgin kalır
6'lı set

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER