Bora Knives
Bora Knives

Bora 311 BG Lynx Geyik Boynuzu Sap Gravürlü Bıçak

Ürün Numarası : 269798
2.458, 55 TL

Ürün Kodu : M-311 BG

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Bıçağın çeliği üzerindeki  gravürler, keski , çekiç kullanılarak yapılan el işlemesidir. Türkiye’nin en iyi gravür ustaları tarafından özenle yapılmıştır . Bıçağın boyutuna veya işlemesine göre, yapılan işlemelerin bazıları günlerce sürmektedir. Bu sanatın ustalarının zamanla azalması yüzünden yapılan işleme sanatı her geçen gün değerine değer katmaktadır. Yapılan gravürler birbirlerinden  farklılık göstermektedir  ve  alacağınız  ürünün bir eşi benzeri olmaksızın sadece size özel  olacaktır.
 

2009 yılında firma sahibi Tolga BORA tarafından tasarlanmıştır. Genel ve çok amaçlı ideal bir yapıya sahiptir.

Sapında malzeme olarak Geyik Boynuzu kullanılmaktadır. Her sene üreme döneminden sonra geyiklerin boynuzları düşer, yerine yenisi çıkar. Sınırlı ölçülerde Orman Bakanlığından satın alınan, geyik boynuzu sert yapısı ile birlikte dayanıklılığında güçlü olmasından dolayı özellikle bıçakta görselliğe önem veren kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Doğal bir yapısı olduğundan her bıçak üzerinde farklı bir görsellik oluşturmaktadır.
 

Ürün Cinsi:Bıçak
Uzunluk:215 mm
Et Kalınlığı:3 mm
En:35 mm
Ağırlık:190 gr
Garanti:Garanti şartları altında ömür boyu güvence

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER