Bora Knives
Bora Knives

Bora 206 BG Büyük Boy Kilitli Boynuz Saplı Çakı

Ürün Numarası : 269796
2.712, 89 TL

Ürün Kodu : M-206 BG

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

​Özellikle tüketiciden gelen talep üzerine üretilmiş bir çakıdır. Açıldığı zaman büyük bıçaklarla aynı boya gelebilme özelliğinde sahiptir. Ebatları, ağırlığı ve katlanabilir kilitli mekanizması ile av, kamp ve gündelik amaçlı kullanım için ideal olan bir çakı modelidir. Düz ucu; yüzme, oyma ve hassas kesim işlevlerini yerine getirmek için tasarlanmıştır.

Sapında malzeme olarak Geyik Boynuzu kullanılmaktadır. Her sene üreme döneminden sonra geyiklerin boynuzları düşer, yerine yenisi çıkar. Sınırlı ölçülerde Orman Bakanlığımızdan satın alabildiğimiz, geyik boynuzu sert yapısı ile birlikte dayanıklılığında güçlü olmasından dolayı özellikle bıçakta görselliğe önem veren kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Doğal bir yapısı olduğundan her bıçak üzerinde farklı bir görsellik oluşturmaktadır.

Ürün Cinsi:Katlanabilir Kilitli Çakı

Uzunluk:210 mm

Et Kalınlığı:3 mm

En:25 mm

Ağırlık:220 gr

Garanti:Garanti şartları altında ömür boyu güvence

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER