Jovi
Jovi

Jovi Oyun Hamuru Plastilina Art 70 Kahverengi

Ürün Numarası : 259981
27, 00 TL

Ürün Kodu : 70-09

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

50 gr.
​Üç yaş ve üzeri çocuklar ile her yaştan yetişkinler için, maketler, modeller, kalıplar, animasyon filmler, terapi egzersizleri yapmaya uygundur.

Kurumayan, kullanımı rahat, esnek bir modelaj macunu olan Plastilina, tamamen bitkisel ürünlerden yapılmıştır. Sağlam dokusu, esnekliği, düşük ısılarda bile uygun yumuşaklıkta olması, kolay şekil verilebilmesi ve bu şekli uzun süre koruyabilmesi, farklı renklerle karıştırılabilmesi ve verniklenebilmesi nedeniyle tüm Avrupa’da öncelikli olarak tercih edilmektedir.

Kurumayan, sertleşmeyen, kullanımı rahat, esnek bir modelaj macunudur.

İki tür modelaj macunu vardır: Bitkisel ürünlerden yapılanlar ve mineral ürünlerden yapılanlar.  JOVİ Plastilina modelaj macunu, bitkisel ürünlerden yapılmış olduğundan daha hafiftir ve %33 daha fazla hacme sahiptir. Ayrıca, daha kolay şekil verilebilir özelliğe ve daha parlak renklere sahiptir. 

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER