Bora Knives
Bora Knives

Bora 415 W Küçük Jungle Wenge Saplı Bıçak

Ürün Numarası : 269805
1.356, 44 TL

Ürün Kodu : M-415 W

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

​Bowie tarzı modellerinden Jungle modeli, firma kurucusu Mehmet Emin BORA tarafından tasarlanmıştır. 1989 yılından beri satışta olan modelin kılıfı yeniden tasarlanmış, kılıfın uç bölümüne dayanıklılığı ile bilinen paraşüt ipi bağlanmıştır. Özellikle ele rahat oturması ile birlikte sap kısmının arka bölümünde açık bırakılan çelik kısmı ile sert cisimlere vurup parçalayabilirsiniz. Aynı zamanda buradaki delik sayesinde bıçağınızı, istediğiniz yere bağlayabilirsiniz.

Sapında malzeme olarak Wenge Ağacı kullanılmaktadır. Sert ve dayanıklı yapısıyla bıçaklık sap malzemeleri uygulamaları için Doğu Afrika ağaçları arasında en çok tercih edilen ağaç türlerinden biridir. Sert bir ağaç olan wenge, yapısal özellikleri nedeniyle güçlü bir ağaç işçiliği gerektirir. Kıymetli müzik aletlerinin yapımında da kullanılan Wenge Ağacı aynı zamanda suya ve neme de dayanıklı bir ağaçtır.Bıçağımız 1.sınıf deri kılıfı ile birlikte verilmektedir.
 

Bora M 415 Jungle Wenge Saplı Bıçak

Ürün Cinsi:Bıçak

Uzunluk:260 mm

Et Kalınlığı:4 mm

En:35 mm

Ağırlık:243 gr

Garanti:Garanti şartları altında ömür boyu güvence

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER