Hemen
Hemen

2K Diplomat Köşeli Evrak Çantası 4794

Ürün Numarası : 330727
2.404, 30 TL

Ürün Kodu : 4794

Siparişleriniz UPS güvencesiyle 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. (Bazı limitli ürünler dahil değildir.) Siparişlerin gönderim süreci, ödeme kontrollerinin tamamlanmasından sonra başlar.

Çanta seçiminde klasik şıklıktan vazgeçemeyen kullanıcıların büyük beğenisini toplayan köşeli evrak çantası, 2K Kaymaz Kırtasiye’nin son yıllık deneyimi ve kalitesi ile üretilmiştir.
Kaliteli suni deri kullanılarak imal edilen çantanın düz yüzeyinde çok özenli bir dikiş uygulanarak sade ve tamamlayıcı bir desen yaratılmıştır.
Çok güvenli ve pratik bir kilit sistemine sahip olan çantanın yarım kapak sistemi kullanıcıya pratik bir kullanım olanağı vermektedir.
Köşeli evrak çantasının iç kısmında iki adet evrak bölmesi mevcuttur.
Ayrıca kalem halkaları ve kartvizit bölmesi de bulunur.
İş dünyasının yoğun ve stresli ortamında işleri organize etmeye yarayan evrak çantaları üretiminde kalitesi ile adını duyuran 2K Kaymaz Kırtasiye’nin imzasını taşıyan bu çanta fonksiyonel bir kullanım alanına sahiptir.
Güvenli ve sağlam bir tutuş için deri kaplı tutma kulpu kullanılan çantada istenildiği takdirde kullanılmak üzere bir de omuz askısı bulunmaktadır. 
Toplam 3 gözlü 
Genişlik:405mm x Yükseklik:280mm

Tüm ürünler paket içeriği bozulmadan 7 gün içerisinde iade alınır.

Ürünle ilgili yorum yapın
*
*
*
*



Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri yazınız

GÖNDER